Dirk Wakker benoemd voor tweede termijn voorzitter CvB Hogeschool Viaa

De Raad van Toezicht van Hogeschool Viaa heeft op vrijdag 24 juni 2022 unaniem besloten om Dirk Wakker, voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Viaa, te benoemen voor een tweede termijn als voorzitter.

Aan het einde van dit schooljaar heeft Dirk Wakker er drie van de vier jaren op zitten van zijn eerste termijn. De Raad van Toezicht zegt “dankbaar te zijn voor al het werk dat is verzet en voor het perspectief dat er is voor een mooie toekomst van Viaa.”

De Raad spreekt haar waardering uit voor al het werk dat onder leiding van Dirk heeft plaatsgevonden. Risco Balkenende, voorzitter RvT: “We vertrouwen erop dat dit besluit bijdraagt aan duidelijkheid en stabiliteit voor Hogeschool Viaa, aan de doorontwikkeling van de school en ter ondersteuning van de optimale realisatie van de missie en visie. Wij feliciteren Dirk met dit besluit en wensen hem alle kracht, wijsheid en zegen toe bij zijn werk.”

Dirk Wakker start zijn tweede termijn als voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Viaa per 1 augustus 2023.