Hogeschool Viaa verwelkomt wederom de Christelijke Tussenjaarbeurs

Op woensdagavond 7 februari vindt de Christelijke Tussenjaarbeurs plaats op Hogeschool Viaa. Een speciale beurs waar verschillende organisaties informeren over hun tussenjaar.

De initiatiefnemer is het UIT Vormingsjaar van Youth for Christ Zwolle. Nadat vorig jaar een succesvolle eerste editie op de hogeschool is gehouden, zijn we wederom enthousiast dat de beurs op onze hogeschool hun belangstellenden verwelkomt.

Het doel van deze avond is om jongeren te informeren en inspireren in het bestaande aanbod tussenjaren. De belangstellenden kunnen tijdens deze avond kennis maken met ruim negentien aanbieders. Daarnaast zijn er studenten die zelf een tussenjaar hebben gedaan en Els van Dijk, oud-directeur van de Evangelische Hogeschool geeft het seminar ‘De winst van een tussenjaar’.

De beurs is op woensdag 7 februari van 18.30 tot 21.30 uur.

De deelnemende organisaties zijn: Approach of Life, Best Life College, Bijbelschool Gospel Mission, Diaconaal tussenjaar de Herberg, Evangelisch Hogeschool, ETF, Foundation 4 Life, I AM Arts & Discipelship School, Near East Ministries, Nieuw Sion, Operatie Mobilisatie , Pulse – 24-7 Prayer, Rotsvast Bijbelschool, Royal Mission, School of Revival, Torchbearers, UIT Vormingsjaar, de Wittenberg en Yada studies.

Christelijke tussenjaarbeurs