Vernieuwde uitgave van ‘Met passie naar professionaliteit’

Van het boek ‘Met passie naar professionaliteit’ van Viaa-docent Bertus Leijenhorst is onlangs een derde, geheel vernieuwde druk verschenen. In deze versie van het boek is meer casuïstiek opgenomen waardoor de gehele breedte van het werkveld Social Work is vertegenwoordigd.

Het boek ‘Met Passie naar professionaliteit’ draait om bewustwording en zelfontwikkeling. Het boek is sterk praktijkgericht en is behalve een studieboek ook een werkboek. Door middel van verschillende oefeningen wordt duidelijk wat de aandachtspunten zijn bij het ontwikkelen van je eigen beroepshouding.

Ook is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd over afscheid nemen in begeleidingsrelaties. Daarnaast is er een website ontwikkeld die bij het boek hoort. Hierop staan illustratieve video’s, verdiepende literatuur, extra oefeningen en toepassingsopdrachten.

Met ‘Passie naar professionaliteit’ is geschreven voor hbo-studenten sociale studies. Het boek wordt op Hogeschool Viaa gebruikt voor de opleidingen Social Work en Godsdienst-Pastoraal Werk.

Bekijk de website www.metpassienaarprofessionaliteit.nl

Gerelateerde opleidingen