Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd

Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd opleiding volgen? Dat kan bij Hogeschool Viaa, waar de opleiding Theologie deeltijd Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd wordt genoemd.

Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd is Theologie deeltijd

Wil jij graag een Theologie deeltijd studie volgen waarbij de focus ligt op het geloof in de huidige samenleving? Dan is de studie Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd wat voor jou! Tijdens deze opleiding ligt de focus op de Bijbel en geef je handen en voeten aan religie in de dagelijkse praktijk. Je helpt graag anderen en zet mensen in beweging. Bovendien ontwikkel je je tot professional die van toegevoegde waarde is in de samenleving.

Hoe ziet de deeltijd opleiding Godsdienst-Pastoraal Werk eruit?

Tijdens deze Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd opleiding ontwikkel jij vaardigheden die van belang zijn voor het werkveld. Je leert relevante theorieën in de praktijk te brengen. Denk aan het adviseren van organisaties bij uiteenlopende vraagstukken of het voeren van religieuze gesprekken. Uiteindelijk groei jij uit tot een creatieve en innovatieve professional die precies weet wat er leeft in de samenleving en daar op een gepaste wijze op in kan spelen.

Het programma van de deeltijdopleiding is niet heel anders dat van de voltijdstudenten Godsdienst-Pastoraal Werk; het verschil is dat je enkel één dag per week les hebt en daarnaast veel aan zelfstudie doet.

Benieuwd wat je kunt verwachten van de vier deeltijd leerjaren? Wij leggen je uit wat er tijdens de Theologie deeltijd studie wordt behandeld.

Na de deeltijd opleiding Godsdienst-Pastoraal Werk

Je kunt na het afronden van deze deeltijdopleiding veel verschillende kanten op. Als ondernemende jonge professional kun je bijvoorbeeld aan de slag als missionair of godsdienst-pastoraal werker, beleidsmaker of evangelisch voorganger. Zowel in het binnen- als buitenland.

Meer praktische informatie over de deeltijd opleiding Godsdienst-Pastoraal Werk.
Schrijf je direct in voor de deeltijd opleiding Godsdienst-Pastoraal Werk.