Godsdienst-Pastoraal Werk studeren

Wil je Godsdienst-Pastoraal Werk studeren? Dat kan bij Hogeschool Viaa, waar de opleiding Theologie wordt genoemd.

Godsdienst-Pastoraal Werk studeren is Theologie

Is geloof een belangrijk onderdeel van jouw leven en deel je dit graag met anderen? Help je graag andere mensen in het dagelijks leven? Dan is de voltijd opleiding Godsdienst-Pastoraal Werk wat voor jou! Bij Godsdienst-Pastoraal Werk studeren staat de Bijbel centraal en verbind je het geloof met de dagelijkse praktijk. Jij ontwikkelt je tot een professional die weet wat er speelt in de kerkgemeenschap en samenleving en daar op in kan spelen.

Hoe ziet de opleiding Godsdienst-Pastoraal Werk eruit?

Tijdens de voltijd opleiding Godsdienst-Pastoraal Werk, ofwel Theologie studeren, ontwikkel jij competenties die voor het werkveld van belang zijn. De desbetreffende theorie leer jij in de praktijk te brengen. Dit kan variëren van geloofsgesprekken tot het adviseren van organisaties bij diverse vraagstukken. Uiteindelijk ben jij in staat om handen en voeten te geven aan het geloof. Bij Hogeschool Viaa krijg jij volop de ruimte om jezelf te (blijven) ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Benieuwd wat je kunt verwachten van de vier leerjaren? Wij leggen je uit wat er tijdens Godsdienst-Pastoraal Werk studeren wordt behandeld.

Na de opleiding Godsdienst-Pastoraal Werk

De opleiding is breed van aard; je kunt na het afronden van deze Theologie-opleiding verschillende kanten op. Je hebt je ontwikkeld tot een ondernemende, creatieve professional die aan de slag kan als pastoraal werker, beleidsmaker of jeugdwerker, zowel in het binnen- als buitenland.

Meer praktische informatie over de opleiding Godsdienst-Pastoraal Werk.
Schrijf je direct in voor de voltijd opleiding Godsdienst-Pastoraal Werk.