Hbo Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd

Hbo Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd opleiding volgen? Dat kan bij Hogeschool Viaa, waar de deeltijdopleiding Theologie Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd wordt genoemd.

Hbo Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd is Theologie deeltijd

Jij helpt graag andere mensen en houdt je in het dagelijks leven bezig met het geloof. Het liefst deel je dit geloof ook met anderen. Tijdens de hbo Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd studie aan Viaa – ook wel Theologie deeltijd – leer je het evangelie zowel binnen als buiten de kerk in de praktijk te brengen. Je bent van toegevoegde waarde in de samenleving en geeft daarbij handen en voeten aan het geloof.

Hoe ziet de hbo Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd opleiding eruit?

De opleiding hbo Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd aan Viaa biedt hetzelfde programma als de voltijdopleiding; het verschil is dat je enkel één dag les hebt per week en daarnaast veel doet aan zelfstudie. Je leert het brede werkveld kennen en gaat aan de slag met de benodigde competenties. Je brengt theorie in de praktijk door geloofsgesprekken te voeren en organisaties te adviseren over diverse vraagstukken. Je zet mensen in beweging en handelt vanuit de Bijbel waar je continu nieuwe inspiratie uithaalt. Kortom: je ontwikkelt je tot een innovatieve en creatieve professional die van toegevoegde waarde is in de dagelijkse praktijk.

Benieuwd wat je kunt verwachten van de vier deeltijd leerjaren? Wij leggen je uit wat er wordt behandeld tijdens de hbo Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd opleiding.

Na de opleiding hbo Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd

Na het afronden van deze deeltijdopleiding kun je verschillende kanten op. Als ondernemende jonge professional kun je aan de slag als evangelisch voorganger, missionair of godsdienst-pastoraal werker of beleidsmaker. Zowel in het binnen- als buitenland.

Meer praktische informatie over de opleiding hbo Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd.
Schrijf je direct in voor de opleiding hbo Godsdienst-Pastoraal Werk deeltijd.