Master Educational Leadership opnieuw TOP-opleiding

De Master Educational Leadership van Penta Nova, Academie voor Schoolleiderschap, heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar het predicaat TOP-opleiding in de Keuzegids Masters 2019.

In de Keuzegids Masters 2019 heeft Penta Nova, een samenwerkingsverband van zes hogescholen (waaronder Hogeschool Viaa), een toppositie in de categorie ‘Hbo Onderwijsmanagement’.

De opleiding onderscheidt zich met name door de hoge kwaliteit op de onderdelen Programma, Toetsing, Wetenschappelijke vorming, Praktijkgerichtheid van het programma, Studeerbaarheid en Begeleiding.
In het advies van de Keuzegids wordt de MEL een aanrader genoemd.

Het oordeel van de Keuzegids is gebaseerd op het expertoordeel (accreditatiebesluit van de NVAO) en het oordeel van studenten, dat is ontleend aan de jaarlijkse Nationale StudentenenquĂȘte.

De samenwerkende hogescholen van Penta Nova zijn Marnix Academie, Hogeschool Inholland, Hogeschool Viaa, Driestar Educatief, Christelijke hogeschool Ede en Hogeschool Leiden.

De Keuzegids HBO 2019 wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI). Zie voor meer informatie www.keuzegids.nl