Penta Nova - Opleidingen voor schoolleiders

Hogeschool Viaa participeert in het samenwerkingsverband Penta Nova, Penta Nova biedt opleidingen aan voor schoolleiders, leidinggevenden en leerkrachten in het primair en voortgezet onderwijs. Elke opleiding van Penta Nova voldoet aan de eisen van Stichting Schoolleidersregister PO.

De opleidingen van Penta Nova worden gevoed door actueel onderzoek door het lectoraat van Wouter Schenke. Wouter is Lector Waardengericht leiderschap in het onderwijs.

Goede schoolleiders zijn cruciaal voor de onderwijskwaliteit. Zij zorgen ervoor dat docenten hun handen vrij hebben om te kunnen doen waar zij het beste in zijn: hun leerlingen inspireren, kennis en vaardigheden bijbrengen.

Op de leslocatie in Zwolle bij Hogeschool Viaa zijn de volgende opleidingen te vinden:

 

Webinar opleidingen Penta Nova

Kijk hier het webinar terug dat we maakten over de opleidingen van Penta Nova

Webinar opleidingen Penta Nova - middenmanagement schoolleider master educational leadership

Meer informatie en voorlichting

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze opleidingen? Wilt u de opleiding op locatie volgen in Zwolle? Meld u dan aan voor één van onze Open dagen.

Neem voor meer informatie via onderstaand formulier contact op met Marco Bulthuis lesplaatscoördinator Zwolle, Penta Nova. Of ga naar de website van Penta Nova voor meer informatie en aanmelden.

Vraag informatie aan

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.