Master Leren & Innoveren presentaties 19 oktober

Benieuwd wat de Master Leren & Innoveren voor uw (school)organisatie kan betekenen? Benieuwd wat een Teacher Leader allemaal kan en doet? Vraagt u zich af hoe Hogeschool Viaa bijdraagt aan nog betere scholen?

U hebt nu de kans op een mooie en waardevolle manier de herfstvakantie in te gaan. Op vrijdagmorgen 19 oktober wordt op Hogeschool Viaa de jaarlijkse presentatie van onderzoeksonderwerpen gehouden door de studenten van de Master Leren & Innoveren (MLI).

Dit jaar verzorgt Dr. Arienne van Staveren, lector Leren & Innoveren van de Marnix Academie te Utrecht de lezing rondom het belang en de waarde van Teacher Leaders in het onderwijs.

Studenten presenteren hun onderzoeksvoorstellen, waar u kennis van kunt nemen en in kunt mee denken. Ook geven collega’s van de studenten aan wat het belang van de gepresenteerde onderzoeken is voor hun organisatie. Het betreffen onderzoeken in zowel PO als VO, MBO als HBO.

Ook heeft u alle ruimte om onder een hapje en een drankje uw netwerk uit te breiden en contacten te leggen met deze Master-studenten en anderen.

U kunt zich aanmelden door te reageren op deze mail, of door te mailen naar nascholing@viaa.nl onder vermelding van ‘bijwonen symposium MLI 2018 Zwolle’ en uw naam en organisatie.

De dag begint om 8.45 uur met een inloop en eindigt rond 12.30 uur. Zodra het programma meer in detail bekend is zal dat gepubliceerd worden op onze website.

Gerelateerde opleidingen