Masterclass Hechting op vrijdag 18 september in De Spiegel in Zwolle

Op vrijdag 18 september organiseert Hogeschool Viaa in samenwerking met partners de masterclass Hechting in theater De Spiegel in Zwolle. Tijdens het programma zijn twee keynotesprekers uitgenodigd.

Marilene de Zeeuw gaat in haar lezing in op “De actieve baby- actief in relaties.”

Daarnaast zal Resie Bessems de deelnemers meenemen in haar lezing: “Wie met jonge kinderen werkt, werkt altijd en met oprechte nieuwsgierigheid met alle relaties die er toe doen.”

Master Interprofessioneel Werken

Tijdens de lunch kan er informatie worden verkregen over de master Interprofessioneel Werken met Jeugd. De Zwolse master voor professionals die zich willen ontwikkelen in interprofessioneel werken en systemisch denken willen integreren in hun werk met jeugdigen.

Netwerktafels

Na de lunch kunnen deelnemers met elkaar rondom netwerktafels in gesprek over verschillende onderwerpen die te maken hebben met de zorg rondom het jonge kind in Zwolle zoals Infant mental health (IMH), pre-conceptiezorg en centering pregnancy, veiligheid en ‘hoe blijft het goed gaan’, stimuleren van sociaal emotionele ontwikkeling bij jonge kinderen en integraal samenwerken rondom het jonge kind.

SKJ-accreditatie

De SKJ-accreditatie voor deze bijeenkomst is 3 punten.

Kijk hieronder het webinar over de Master interprofessioneel werken met Jeugd terug