Onderzoekspresentaties Lesson Study studenten Master Leren & innoveren (MLI)

Op vrijdagmiddag 24 mei wordt op Hogeschool Viaa de jaarlijkse onderzoekspresentatie gehouden door de studenten van de Master Leren & innoveren (MLI).
Studenten presenteren hun onderzoek rondom een uitgevoerde innovatie in hun organisatie. U kunt daarvan kennisnemen en daarop reageren. Ook geven collega’s van de studenten aan wat het belang van de innovaties en onderzoeken is voor hun organisatie. Het betreffen onderzoeken in zowel po, vo, mbo en hbo.
Dit jaar verzorgt Dr. Siebrich de Vries van de Rijksuniversiteit Groningen in dit programma een lezing rondom het innoverende karakter van Lesson Study.
Ook heeft u alle ruimte om onder een hapje en een drankje uw netwerk uit te breiden en contacten te leggen met deze bijna afgestudeerde Master-studenten en andere belangstellenden.
Benieuwd wat de Master Leren en innoveren voor uw (school)organisatie kan betekenen? Benieuwd wat een Teacher Leader allemaal kan en doet?

U kunt zich aanmelden door te reageren op deze mail, of door te mailen naar nascholing@viaa.nl onder vermelding van ‘bijwonen symposium MLI 2019 Zwolle’ en uw naam en organisatie.
De dag begint om 12.30 uur met een inloop en eindigt rond 17.30 uur met een drankje.
Kijk voor meer informatie over de Master Leren & innoveren op www.masterli.org

Gerelateerde opleidingen