Pabo deeltijd

Niveau Niveau Hbo
Tijd Tijd 4 jaar
Locatie Locatie Zwolle
Taal Taal Nederlands

Pabo deeltijd

Wil jij starten of doorgroeien in het onderwijs? En het liefst in deeltijd studeren? Dat kan bij de Pabo deeltijd van Hogeschool Viaa. We leiden je op tot de meester of juf die jij wilt worden. Wat dat precies inhoudt, ontdek je door te doen, te denken en er te zijn.

Pabo deeltijd bij Hogeschool Viaa
Bij onze Pabo deeltijd leer je veel in de praktijk: studie- en stagedagen wisselen elkaar af. Je krijgt volop ruimte om kennis en vaardigheden toe te passen en wordt steeds meer losgelaten. In combinatie met het actuele onderwijsprogramma ontwikkel je jezelf tot een zelfverzekerde juf of meester van nu. We vinden het belangrijk hoe je leerlingen leert hoe je omgaat met anderen en met de natuur. Daarom zijn we partner in het netwerk Duurzame Pabo.

Goede begeleiding
Studeren naast een baan, gezin of vrijwilligerswerk is intensief. Daarom word je bij onze Pabo-opleiding deeltijd goed begeleid vanuit school en stage. We denken mee over praktische uitvoering, maar ook over persoonlijke invulling. Je leert hoe je met jouw unieke kwaliteiten het verschil kunt maken en ontwikkelt vanuit persoonlijk meesterschap een eigen visie op onderwijs.

Christelijke Pabo
Wij zijn een christelijke Pabo in Zwolle. Dit betekent dat we veel samenwerken met christelijke basisscholen. Je bent van harte welkom om bij ons te studeren, ook als je geen christelijke achtergrond hebt.

Onze Pabo deeltijd in Zwolle is Topopleiding
Onze Pabo deeltijd in Zwolle is door de Keuzegids uitgeroepen tot Topopleiding. Dit betekent dat we bij de beste Pabo-opleidingen van Noord-Nederland horen. Vooral op het gebied van haalbaarheid scoren we hoog: de meeste studenten hebben binnen de gestelde studieperiode hun diploma op zak.

Vraag de deeltijdbrochure aan

Wat wil je weten?