Verpleegkunde deeltijd

Niveau Niveau Hbo
Tijd Tijd 2,5 jaar
Locatie Locatie Zwolle
Taal Taal Nederlands

Verpleegkunde deeltijd

Volg je de opleiding Verpleegkunde deeltijd, dan breid je je kennis uit, ontwikkel je nieuwe vaardigheden en kun je doorgroeien in de zorgwereld. Bij Hogeschool Viaa word je opgeleid tot een generalistische hbo-verpleegkundige. Iemand die verder kijkt dan alleen het toedienen van het juiste medicijn. En op die manier écht van betekenis kan zijn.

Verpleegkunde deeltijd bij Hogeschool Viaa
Tijdens hbo Verpleegkunde deeltijd leer jij denken en handelen vanuit diverse rollen. Je ontwikkelt allerlei vaardigheden die je nodig hebt in de zorgwereld van nu, zoals klinisch redeneren en projecten implementeren. Daarbij besteed je veel aandacht aan zingeving. Je zet je kennis in om iemand te helpen bij fysieke of mentale problemen, maar hebt bovenal oog voor de persoon daarachter. Luisteren, meedenken en humor maken het verschil. Voor de patiënt, maar ook voor jou. Je krijgt er namelijk veel voor terug.

Deeltijdopleiding tot verpleegkundige is Topopleiding
Onze vol- en deeltijdopleiding tot verpleegkundige zijn door de Keuzegids voor het elfde jaar op rij uitgeroepen tot Topopleiding. Daarmee zijn we de beste Verpleegkundeopleiding van Nederland. Dit geeft jou de zekerheid dat je op kwalitatief hoog niveau onderwijs volgt.

Goed om te weten: je kunt je na 1 mei ook nog aanmelden voor de opleiding Verpleegkunde deeltijd.

Vraag de deeltijdbrochure aan

Wat wil je weten?