Verschillende routes bij Verpleegkunde

Een verkorte opleiding Verpleegkunde volgen? In deeltijd studeren? Of toch voltijd naar school? We bieden verschillende routes bij Verpleegkunde, zodat jij een variant kunt kiezen die bij jou en je achtergrond past.

Verpleegkunde voltijd

Voltijdroute Verpleegkunde

Heb je een havo- of vwo- diploma op zak? Dan kun je je inschrijven voor onze verpleegkundige-opleiding in Zwolle. Dit is ook mogelijk met een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4. Deze opleiding hoeft niet zorg-gerelateerd te zijn. Twijfel je over de stap van mbo naar hbo, bezoek dan de mbo-hbo-dag of volg de brugmodule.

Hbo duaal Verpleegkunde

De route hbo duaal Verpleegkunde maakt deel uit van de voltijdroute Verpleegkunde. Je volgt hetzelfde onderwijs, maar wordt het laatste anderhalf jaar van de opleiding als leerling-medewerker ingezet en ontvangt salaris. Omdat je meer uren werkt, is het een intensief traject. Heb je interesse in de duale route, dan kun je vanaf het tweede leerjaar solliciteren. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Verkorte opleiding Verpleegkunde voor mbo’ers

Beschik je over een mbo-diploma Verpleegkunde op niveau 4? Dan kom je in aanmerking voor onze verkorte opleiding Verpleegkunde voor mbo’ers. Deze opleiding duurt drie jaar. Twijfel je over de stap van mbo naar hbo, bezoek dan de mbo-hbo-dag of volg de brugmodule.

Vraag de brochure van de opleiding Verpleegkunde aan

Verpleegkunde deeltijd

Je kunt onze opleiding Verpleegkunde ook in deeltijd volgen. Een uitkomst als je wilt leren naast je baan. Of als je behoefte hebt aan verdieping.

Lees meer over Verpleegkunde deeltijd

Wat wil je weten?