Onze masters scoren goed in de Keuzegids Masters 2023!

Goed nieuws voor de Master Interprofessioneel werken met Jeugd (MIJ), de Master Leren & Innoveren (MLI) en de Master Educational Leadership (MEL) in de Keuzegids Masters 2023.

Vernieuwende aanpak
De Master Interprofessioneel werken met Jeugd scoort in de Keuzegids goed op inhoud, docenten, voorbereiding loopbaan en sfeer. De master wordt geprezen voor de systemische aanpak om professionals met verschillende expertises samen te laten werken. Studieleider Tanja van der Vinne van Hogeschool Viaa is erg blij met dit resultaat: ‘Deze masteropleiding daagt professionals uit jeugdhulp, jeugd(gezondheids)zorg en onderwijs uit om op nieuwe manieren over ondersteuning van jeugdigen en gezinnen na te denken. Vanuit een relationeel-systemisch denkkader en met praktische wijsheid geven studenten vorm aan integrale aanpakken die tegemoetkomen aan de behoeften van jeugdigen en alle relaties die er toe doen. Het interprofessioneel werken is daarbij een middel.’

Campus
De MIJ is een product van de Campus Kind & Educatie. Dit is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Viaa, Hogeschool KPZ, Menso Alting, Landstede MBO en Prokino. De partners zijn blij met de hoge waardering die studenten geven aan deze master.

Ook mooie scores voor de masters MLI & MEL!
De Master Leren en Innoveren (MLI), aangeboden in combinatie met Gouda Driestar en de Christelijke Hogeschool Ede, mocht zelfs zeer hoge scores ontvangen in de Keuzegids. Op alle punten (inhouddocententoetsingvoorbereiding loopbaan en sfeer) heeft de MLI uitstekende scores gekregen, daardoor mag deze master zich excellent noemen. Dit is een uitstekend resultaat die laat zien hoe krachtig de samenwerking tussen deze drie christelijke hogescholen is.

De Master Educational Leadership (MEL), die wordt aangeboden op Hogeschool Viaa en de Marnix Academie, kreeg eveneens hoge scores gekregen op docenten, toetsing, voorbereiding loopbaan en sfeer. De MEL is een product vanuit het samenwerkingsverband Penta Nova.

Keuzegids
De Keuzegids is een onafhankelijke gids die alle erkende opleidingen in Nederland beschrijft en beoordeelt. Hij verschijnt jaarlijks, sinds 2010 in vijf edities van middelbaar beroepsonderwijs tot en met masters.