Social Work deeltijd

Niveau Niveau Hbo
Tijd Tijd 4 jaar
Locatie Locatie Zwolle
Taal Taal Nederlands

Social Work deeltijd

Wil jij starten of doorgroeien als professional in de sociale sector? En het liefst in deeltijd studeren? Dat kan bij de opleiding Social Work deeltijd van Hogeschool Viaa. Tijdens deze hbo-opleiding leer je hoe je mensen helpt om de regie over hun leven terug te krijgen. Dit gebeurt in een professionele omgeving: je wordt goed begeleid, kunt flexibel studeren, ontwikkelt een onderzoekende houding en bent veel actief in de beroepspraktijk.

Opleiding Social Work deeltijd bij Hogeschool Viaa
Social Work deeltijd is een brede opleiding. Je maakt kennis met verschillende doelgroepen, ontdekt waar je hart ligt en kiest een profiel. Zo kun jij jezelf ontwikkelen op allerlei plekken in de sociale sector. In de jeugdhulp, pleegzorg of de gevangenis bijvoorbeeld. Of bij een verslavingskliniek, wijkteam, welzijnsorganisatie of psychiatrische instelling.

Actueel onderwijsprogramma
De samenleving verandert continu. Onze opleiding dus ook. Daarom werken we samen met het werkveld. Zo krijg je gastcolleges van professionals en zijn onze docenten actief in de beroepspraktijk: ze hebben bijvoorbeeld een baan in de hulpverlening of verzorgen trainingen bij hulpverleningsinstanties. Door kennis te delen, houden we ons onderwijsprogramma actueel. En kunnen we je goed voorbereiden op de toekomst.

Persoonlijke ontwikkeling
Een voorwaarde om anderen te kunnen helpen, is dat je jezelf kent. Daarom besteden we tijdens de opleiding Social Work deeltijd veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt wat jouw unieke kwaliteiten zijn en leert hoe je deze kwaliteiten kunt inzetten in je werk. De christelijke waarden vormen daarbij een belangrijke inspiratiebron.

Hbo Social Work deeltijd: Topopleiding
Onze opleiding hbo Social Work deeltijd is door de Keuzegids uitgeroepen tot Topopleiding. Dit betekent dat we bij de top van Nederland horen. Kies je voor Hogeschool Viaa, dan weet je dus zeker dat je onderwijs op hoog niveau volgt.

Vraag de deeltijdbrochure aan

Wat wil je weten?