Verschillende routes bij Social Work

Van voltijd tot versneld, we bieden verschillende routes bij Social Work. Zo kun jij een variant kiezen die bij jou en je achtergrond past.

Social Work voltijd

Voltijdroute Social Work

Wanneer je een havo- of vwo-diploma op zak hebt, kun je je inschrijven voor de hbo-opleiding Social Work in Zwolle. Ook met een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4 word je toegelaten. Voldoe je niet aan de toelatingseisen en ben je 21 jaar of ouder, dan kun je een toelatingsexamen afleggen.

Versnelde route Social Work

Speciaal voor vwo’ers bieden we een versnelde route. Je volgt de reguliere voltijdopleiding Social Work in Zwolle, maar doet meer in minder tijd. Dat kost misschien extra energie, maar uiteindelijk staat dit goed op je cv. Bovendien bespaar je een jaar studiegeld. In overleg bepalen we of je voor deze route in aanmerking komt.

Brugmodule Social Work

Kom je van het mbo en ben je van plan om de hbo-opleiding Social Work te gaan doen? Dan kun je onze brugmodule volgen. Deze module helpt je bij de stap van het mbo naar het hbo. Je maakt kennis met een aantal belangrijke onderwerpen en ontwikkelt hbo-vaardigheden. Zo ontdek je of het hbo bij je past en start je zelfverzekerder met je studie. Rond je de uitgebreide variant van de brugmodule af, dan kun je zelfs een vrijstelling krijgen.

Vraag de voltijdbrochure aan

Social Work deeltijd

Je kunt onze hbo-opleiding Social Work ook in deeltijd volgen. Een uitkomst als je wilt leren naast je baan. Of als je behoefte hebt aan verdieping.

Lees meer over Social Work deeltijd

Wat wil je weten?